Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2008


Καλησπερα σας φιλοι μου καλοι ,και σημερα ειχαμε κατι πολυ σοβαρο στο αγωνα οπου διεξαγεται τωρα με το τραυματισμο του εικονιζομενου Eduardo Da Silva, ο οποιος εχει τραυματιστει απο τον παιχτη της Μπερμιχαμ το Κροατη Τaylor.Ο ποδοσφαιριστης εμεινε για 8 λεπατα στο εδαφος και η κατασταση του ειναι εξειρετικα σοβαρη αφου μετεβει στο νοσοκομειο.Φυσικα ολα αυτα τα ασχημα ολοι ευχομαστε να μην συμβαινου αλλα οπως λεμε ολοι ειναι οι κακες στιγμες του ποδοσφαιρου.
Παμε σημερα ομως με τα δικα μας και τα σημερινα ματσ που θα μας αποσχολησουν μεχρι τα μεσανυχτα.Αγγλια ,Γαλλια και Βελγιο μας ερχονται σε φουλ αγωνιστικες και αραια αλλα ματσ απο αλλες χωρες.
Τα προγνωστικα μου θα ειναι σε λιγη ωρα στην δεξια στηλη μου.Πιθανη τριαδα και μονο αποδεκτο θα ειναι τα στοιχηματα μου για σας φιλοι μου σημερα.Αυτα για την ωρα καλα να περνατε.

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2008


Καλησπερα φιλοι σας γραφω αργα σημερα λογω πολλων υποχρεωσεων που ειχα.Ειχαμε σημερα το Γαλλικο ΄β κατηγοριας και Γερμανιά ΄β κατηγοριας αλλα δεν βρηκα να πω την αληθεια το χρονο σημερα για το στοιχημα παρολο που θα περιμενατε καποια προγνωστικα.
Το Σαββατοκυριακο ομως θα εχω την ωρα και θα ασχοληθω με Αγγλια και Ιταλια περισσοτερο.Κατα τα αλλα καλο ειναι να εχουμε και καμια αποχη απο το στοιχημα μιας και δεν εχουμε δυνατα φαβορι σημερα.

Το Πορτογαλλικο Γκιμαραες -Ναβαλ εχει μεινει να σχολιασω σημερα και σας λεω την σημαντικη πληροφορια οτι το διπλο ειναι αρκετα χαμηλο και εχω τους λογους μου.Εξου και η προιστορια του σημερινου αγωνα με εχει λιγο αγγιξει.Διπλο για καποιον που του αρεσει το ρισκο στην τιμη 4,80. Ενω σε τιμες στο Ιντερνετ θα την δειτε σε πιο χαμηλη τιμη ακομα.Για σκορ 1-2 παλι μου αρεσει πολυ.
Αυτα για σημερα παιδες ραωτεβουδακι αυριο με το καλο.

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2008


Σας χαιρεταω σημερα σε μια βραδια ΟΥΕΦΑ ΚΑΠ οπου εχουμε το μυαλο μας στην ελληνικη ομαδα ,τονΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ δηλαδη που ψαχνει ενα θετικο αποτελεσμα στο σημερινο ματς και ισως λεω στην εδρα του να μπορει να σκοραρει και να δωσει την προκριση στον επομενο γυρο.

Χτες οπως γνωριζεται πηγαμε ταμειο με 2αδα ΑΝΤΕΡ (Αρσεναλ,Λυων) ,φτωχη σε αποδοση αλλα για να την πονταρω αξιζε εστω και στο 2,34.
Προσωπικα ειδα χτες το ματσ της Λυων με την Μαντσεστερ και το αποτελεσμα ηταν σχεδον αναμενομενο στα τελευταια 15 λεπτα η Λυων εχει παραδωθει και Ο σερ εριξε μεσα δυο επιθετικογενεις παιχτες και εφερε το ματσ στα ισα του. Αν ομως το ειχε καινει απο την αρχη θα νικουσε την Λυων αλλα αυτο το αφηνω στην Επαγγελματικοτητα του ΣΕΡ Φεργιουσον (κατι φυσικα ξερει περισσοτερο).
Θελω να ευχαριστησω και ενα φιλο μου προσωπικα για τα καλα του λογια, τον Χαραλαμπο ο οποιος εχει δωσει το δικο του σχολιο και το εχω δημοσιευσει.
Απο την αλλη πλευρα σημερα εχουμε και αλλα ματς απο το θεσμο τα οποια μετα απο την μελετη θα σας ενημερωσω με τα προγνωστικα στην δεξια στηλη του BLOG.

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2008


Αυτο 8α πει θεσμος ρε παιδια,τι να πω γεματο απο εκλπηξεις τα εχτεσινα ματς.Προσωπικα παρακολουθησα μονο το παιχνιδι της Ρομα με τη Ρεαλ οπου ηταν αρκετα ωραιο παιχνιδι.
Για τον Ολυμπιακο να πω πως εχει κανει ενα κατορθωμα χτες κοντρα σε μια Τσεσλι το 0-0 ειναι χρυσαφι .Τωρα με 1-1 σκορ ο Ολυμπιακος περναει παρακατω και γραφεται μια ιστορια.Αυτα ομως επιειδη δεν ειναι της ωρας παμε στα σημερινα.Μεγαλοι συλλογοι κοντραρονατι και σημερα στο θεσμο με αυτο της Λυων με την Μαντσεστερ να ειναι το πιο παιχνιδι που θα παρακολουθησει σημερα πολυς κοσμος.
Τα προγνωστικα δυσκολα οπως και εχθες για αυτο φιλοι αναμονη μεχρι να τελιωσει η μελετη μας.

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2008


KΑΛΗΣΠΕΡΑ σε ολους του αναγνωστες του blog, αισιως φτασαμε σε στην ημερα εναρξης των νοκ-αουτ αγωνων της μεγαλυτερης ευρωπαικης διασυλλογικης οργανωσης ,το CHAMPIONS LEAGUE οπου διεξαγεται σε ολη την ΕΥΡΩΠΗ σημερα.
Δυσκολα θα ειναι ολα τα προγνωστικα μας σημερα αλλα σας υποσχομαι να παμε σημερα ταμειο μιας και δεν εχουμε παει εδω και δυο μερες.Καταρχην να αναφερθουμε στους αγωνες οι οποιοι ειναι 4 σημερα και ειναι :

1.ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΙΝΤΕΡ
2.ΣΑΛΚΕ -ΠΟΡΤΟ
3.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΤΣΕΛΣΙ
4.ΡΟΜΑ-ΡΕΑΛ
ΣΙΓΟΥΡΑ ολος ο σωστος ελληνικος φιλαθλος ειναι με τον ολυμπιακο οπου ειναι η μονη ομαδα τα τελευταια χρονια που εχει καταφερει να περασει απο τους ομιλους.Γιατι οχι λεω εγω να μην ειμαστε αφου ο Ολυμπιακος παρολο που παιζει μια ΤΣΕΛΣΙ γεματη μπορει να κανει το μπαμ στην εδρα του.Γιατι ακομα και οι μπουκ εχουν χαμηλο τον ασσο απο οτι τον ανεμενα να πω την αληθεια.Το Χ ομως παιζει παρα πολυ στον αγωνα και ελπιζω να μας το χαρισει η ελληνικη ομαδα.
Στον αγωνα Λιβερπουλ με Ιντερ δεν πιστευω στην ομαδα του Ραφα Μπενιτεθ να αναστηθει σημερα κοντρα στην Ιντερ και το διπλο ειναι σε εξαιρετικη αποδοση κατα την αποψη μου.
Ο επομενος αγωνας Σαλκε -Πορτο και αυτος με οδηγει σε μια ισοπαλια καθως η σαλκε εχει κενα και αν σκοραρει πιστευω θα ισοφαριστει ευκολα .
Στη Ρωμη η Ρωμαιοι κοντρα στη βασιλισσα και εκει δεν θα εχουν δυσκολο εργο με την ΡΕαλ να παρατασσετε με δυναμικο σχημα .Βλεπω επισης το χ να παιζει αρκετα.

Σε λιγη ωρα θα δειτε τις επιλογες για σημερα με συνετο πονταρισμα παντα.Καλα να περνατε μεχρι εκεινη την ωρα.

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2008


ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ,φιλοι μου καλοι και αναγνωστες του blog,οπως ολοι γνωριζεται εχτες ειχαμε και παλι λιγο πολυ εκπληξεις σε πολλα ματς.Το ρισκο που πηρα σε ομως σε διαφορα ματσ αξιζε εστω και λιγο.Παραξενευτηκα οπως πολλοι στον αγωνα Μονακο - Μπορντω οπου ειδαμε 6 γκολ στο΄β ημιχρονο και νικη της Μπορτντω, χασαμε για ενα την τριαδα που δεν μας εκανε την χαρη η Λανους να νικησει.Ενω στην δυαδα μας βγηκε η Σετουμπαλ που ηταν αουτσαιντερ και δε καταφερε να νικησει η βαλενθια.

Τι να το κανεις οπως το ατιμο ,αφου δεν μας ηθελε χθες.Παμε ομως στα σημερινα οπου εχει πεσει μελετη και στα σιγουρα θα εχουμε μια τριαδα και μπορει και ενα μονο αποδεκτο στο πινακα των επιλογων μας.
Ελπιζω σημερα να μην δουμε και παλι κατι σαν το σαββατοκυριακο και να τα παμε καλυτερα με περισσοτερη μελετη μιας και τα ματς ειναι λιγα και ετσι περιοριζομαστε σε λιγα ματς για να βγαλουμε το κατιτι μας δευτερα μερα.
Σημερα εχουμε ενα αγωνα ΄β Γερμανιας, ενα αγωνα ΄β Γαλλιας , ενα αγωνα Ά Πορτογαλιας και ενα αγωνα της Τσαμπιονσιπ Αγγλιας.Οι αγωνες θα αυτοι θα μας απασχολησουν μεχρι αργα το βραδυ στις 11-12 περιπου.
Αυτα μεχρι στιγμης παιδια,θα τα πουμε σε λιγη ωρα με τις επιλογες μου.Για επικοινωνια μαζι μου στελνετε E-mail στο: black_thriller@hotmail.com ή καντε με add στο msn messenger αφου πρωτα με ενημερωσετε μεσω E-mail.

Update!!Δυστυχως χασαμε στο 90 ΄ η Ναντ σκοραρε 2 φορες .Αν ειναι δυνατον λεω και ομως ειναι η μπαλα ειναι στρογγυλη!

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2008


ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ φιλοι μου ,σημερα οπως και ξερετε περαν απο το στοιχημα εχουμε και εκλογες.Σε αυτο το νησι που λεγεται Κυπρος.Στο νησι που γεννηθηκα και που δεν πηρε ποτε του μια ανασα καθαρο αερα.ΔΕΝ μας φτανουν ολα αυτα ομως εχουμε και 10 υποψηφιους τρομαρα τους για να επιλεξουμε ποιος θα μας κυβερνησει.Ε και οποιος να΄ναι βρε χαλαλι του,οποιος και να καθησει σε αυτη την καρεκλα δεν σωζει καμια Κυπρο και καμια λυση δεν ειναι αρκετη για την ακριβη μου ΚΥΠΡΟ.

Πανω απο ολα ομως υπαρχει το στοιχημα παιδες, επομενως θα ασχοληθουμε και με αυτο αφου πρωταρχικο σκοπο εχει η μελετη μας.Εχουμε αρχικα να δουμε αγωνες Ιταλιας και Ισπανιας σε φουλ δραση .Απο την μερια της Γερμανιας 2 ματς (για Μπουντεσλιγκα μιλαω),αυατα της δευτερης τα αφηνω πισω ,οπως αφηνω και το ελληνικο το οποιο τονισα πολλες φορες πως δεν το παω καθολου.Ακολουθως θα ασχοληθω με Γαλλια και αργα το βραδυ αν βρω κατι αξιολογο απο Αργεντινη.Αυτα τα λιγα για σημερα φιλοι μου ,ραντεβου σε λιγες ωρες με τα προγνωστικα μου.(εκ δεξιον της στηλης).