Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2008


Σας χαιρεταω σημερα σε μια βραδια ΟΥΕΦΑ ΚΑΠ οπου εχουμε το μυαλο μας στην ελληνικη ομαδα ,τονΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ δηλαδη που ψαχνει ενα θετικο αποτελεσμα στο σημερινο ματς και ισως λεω στην εδρα του να μπορει να σκοραρει και να δωσει την προκριση στον επομενο γυρο.

Χτες οπως γνωριζεται πηγαμε ταμειο με 2αδα ΑΝΤΕΡ (Αρσεναλ,Λυων) ,φτωχη σε αποδοση αλλα για να την πονταρω αξιζε εστω και στο 2,34.
Προσωπικα ειδα χτες το ματσ της Λυων με την Μαντσεστερ και το αποτελεσμα ηταν σχεδον αναμενομενο στα τελευταια 15 λεπτα η Λυων εχει παραδωθει και Ο σερ εριξε μεσα δυο επιθετικογενεις παιχτες και εφερε το ματσ στα ισα του. Αν ομως το ειχε καινει απο την αρχη θα νικουσε την Λυων αλλα αυτο το αφηνω στην Επαγγελματικοτητα του ΣΕΡ Φεργιουσον (κατι φυσικα ξερει περισσοτερο).
Θελω να ευχαριστησω και ενα φιλο μου προσωπικα για τα καλα του λογια, τον Χαραλαμπο ο οποιος εχει δωσει το δικο του σχολιο και το εχω δημοσιευσει.
Απο την αλλη πλευρα σημερα εχουμε και αλλα ματς απο το θεσμο τα οποια μετα απο την μελετη θα σας ενημερωσω με τα προγνωστικα στην δεξια στηλη του BLOG.

Δεν υπάρχουν σχόλια: