Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2008

KΑΛΗΣΠΕΡΑ,παιδες εχτες ειχαμε απουσια απο το στοιχημα ,οχι πως δεν υπηρχε κατι αξιολογο αλλα λογω υποχρεωσεων δεν ειχα απλα το αναλογο χρονο για να βγαλω και τα αναλογα στοιχηματα.
Σημερα εχουμε πολυ ωραια παιχνιδια με τον αγωνα κυπελλου Αγγλιας να ξεχωριζει οπου θα εχουμε μεγαλες συγκινισεις.Φυσικα ενα παιχνιδι σαν και αυτο οπως της Μαντσεστερ με την Αρσεναλ ειναι δυσκολα οποιαδηποτε προβλεψη αλλα κατι θα δωσω σε μονο σημερα.
Επομενο ματσ που τραβαει τα βλεμματα ειναι το ματσ Σαραγοσα - Μπαρτσελονα που ειναι σεφεστατα ενα ντερπι αν αναλογιστουμε οτι η εδρα της Σαραγοσα ειναι πολυ δυσκολη.
Επισημενω επισης και τον αγωνα Γιουβεντους - Ρομα ,αλλα και τον αγωνα Εσπανιολ-Σεβιλλης που ειναι βραδινα ματσ και θα μας κρατησουν σε αγωνια!
Πεφτουμε λοιπον με τα μουτρα χωρις να τα φαμε βεβαια ,στην μελετη μας και να δουμε σχετικα και αναλογα ποσα θα πονταρουμε και τι?. Θα τα πουμε σε λιγες Ωριτσες με τις επιλογες μου εκ δεξιον της Στηλης.Μεχρι τοτε καλα να παιρνατε!

UPDATE!MONO η Μαντσεστερ μας εκανε την χαρη,ταμειο με 60 ακα8αρτο κερδος!καλα ειναι δεν χασαμε πολλα.Παμε για αυριο με μπολικη ορεξη!

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2008


Λοιπον αν ζησουν ολοι ειναι ερωτευμενοι και να σας πληροφορησω πως κλεισαμε και παλι τριαδουλα και ειμαστε στα ψηλα και παλι!
Ουεφα και σημερα θα ασχοληθουμε ,οι επιλογες μου στα δεξια της στηλης!
καλη τυχη σε ολους!

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2008


THN τιμητικη του σημερα εχει το ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΥΕΦΑ που σημερα υπαρχει μετα απο καιρο στο κουπονι μας με εντονη οπως ξερουμε την ελληνικη συμμετοχη.Η ΑΕΚ θα αγωνιστει στην εδρα της με Χεταφε και ο ΠΑΟ εκτος με την ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ. Σπουδαιοι αντιπαλοι ειναι και οι 4 με μεγαλη ιστορια στο θεσμο που ειναι δυσκολα καποια προβλεψη για αποτελεσμα.Αλλα μετα απο συνεχες μελετη θα βγαλουμε σημεια σημερα τριαδα,μονο και δυαδα!.
Εχουμε και αλλους αγωνες σημερα παιδια αλλα δεν θα παρω θα ασχολειθω αποκλειστικα με το ουεφα γιατι καποια ψαρια θα βγαλουμε σημερα!
Για τα παιρεταιρω σε λιγες ωριτσες θα ειμαστε μαζι και παλι οπου στα δεξια της στηλης θα εχω ως συνηθως τις επιλογες μου.Μεχρι τοτε καλα να περνατε.

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2008


KAΛΗΣΠΕΡΑ παιδια, βγαλαμε τριαδουλα χτες και ειμαστε υπερ-ευχαριστημενοι θα ελεγα και ποσο μαλλον οσοι με ακολουθησαν.
Ειπαμε πως μονο με μελετη παμε μπροστα και παιζουμε συνετα παντα για να μην χασουμε πολλα.Πηραμε τα πανω μας που λετε λοιπον και σημερα ειναι μια καινουργια μερα που μας επιφυλασσει πολλα.Γεματη με παιχνιδια απο ΙΤΑΛΙΑ,ΣΚΩΤΙΑ και ΑΓΓΛΙΑ απο championship και κατω.
Δυνατα σημεια δεν εχω μεχρι στιγμης παιδια και τα πραγματα ειναι παρα μα παρα πολυ δυσκολα εφοσον θα ασχολειθει ο οποιοσδηποτε με τα σημερινα.Τα πιο αλλοπροσαλλα και δυσκολα πρωταθληματα μαζευτηκαν σημερα .Δεν σας το κρυβω ομως παιδια πως μπορει να μην βγαλω ουτε μια απλη τριαδα σημερα.Για αυτο το λογο τον παραπανω που σας εχω ηδη προιδοποιησει.
Οι επιλογες μου σημερα αν υπαρξουν θα ειναι σε 2-3 ωριτσες γιατι επιβαλλεται πανω απο ολα μελετη.Αυτα για σημερα καλη τυχη σε ολους.

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2008


ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ σε ολους τους αναγνωστες, χθες δεν ειχαμε καλα αποτελεσματα μιαςκαι με λαθος της αμυνας πληρωσε το Καμερουν που ηταν ελλειπεστατο σε παθος ενω οι Αιγυπτιοι ηταν το κατι αλλο.Εσπασε ομως και η τριαδα στην Εμπολι οπου ηλθε το αντερ.
Παμε ομως στα σημερινα μας ματς που αρχιζουν κατα τις 21:15 ,εχουμε απο Γερμανια,Αγγλια,Σκωτια και Γαλλια μας ερχονται τα παιχνιδια με ενα ελλειπεστατο κουπονι σε μια συνηθησμενη δευτερα.
Το ματσ κυριως ομως που τραβαει ολων τα βλεμματα ειναι αυτο της Αρσεναλ με την Μπλακμπερν που ειναι αγωνα κορυφης για τους κανονιεριδες οπου αν νικησουν θα ξεφυγουν απο το δευτερο διεκδικιτη τους που ονομαζεται Μαντσεστερ Γιουναιτεντ .Το μονο πιθανο σημειο που βλεπω εδω ειναι το Οβερ στο 1,65 απο το ΟΠΑΠ.
Επομενο ματς ,το Μπρεστ -Ναντ οπου εχουμε σχεδον ενα ντερπι οπως μας το σερβιρουν οι μπουκ αν και την Ναντ την θεωρω καλυτερη ομαδα και θελω να την δω σημερα να ξυπναει με ενα διπλο.
Με Σκωτια οπως γνωριζεται δεν ασχολουμε ποτε μου ,αλλωστε γιατι να το κανω τωρα ενω με τους Γερμανους τα εχω καλα ,μονο ποδοσφαιρικα εννοειται.Ααχεν με Κολωνια ενα ματσ δυσκολο και για τις δυο ομαδες αλλα πιστευω πως θα εχουμε νικητη!
Οι επιλογες μου θα ειναι σε λιγα λεπτα στο αριστερο μερος της σελιδας μου.Καλη τυχη σας ευχομαι.
UPDATE!!!TAMEIO ,BΒΓΗΚΕ Η ΤΡΙΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕ 194,4 ΑΚΑΘΑΡΤΟ ΠΟΣΟ!!

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2008


KΑΛΗΣΠΕΡΑ φιλοι μου καλοι ,χθες οπως ειδαμε δεν ειχαμε τυχη με τα αποτελεσματα.Σημερα ομως εχουμε κατι ψαρια και ειναι πολυ πιθανο να ξαναπαμε ταμειο.
Κανω αρχη με τα ολλανδικα παιχνιδια και αυτο της ΡΟΝΤΑ με τον ΑΓΙΑΞ.Σε αυτο το ματσ ευελπιστω να δουμε το οβερ αλλα και το διπλο λογω προιστοριας.
Μου αρεσει πολυ το ματσακι σημερα Εμπολι-Λατσιο που και αυτο ειναι στο οβερ μεσα στις κυριες επιλογες μου.
Τριτο ματσακι για να κλεισω την τριαδουλα αυτη επιλεγω το αντερ στο μεγαλο ντερπι ΤΣΕΛΣΙ- ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ.Οπου ανοιχτα και χωρις φοβο λεω αντερ.Ναι ειναι το πιο πιθανο σημειο του αγωνα και το πονταρω γιατι σε 16 ματς στα 22 εχουνε βγαλει το αντερ.Ε ! λειπει και ο φιλος μου ο Ντρογπα .
Αυτα για την τριαδα την σημερινη παιδια ραντεβου και παλι σε κατι ωριτσες.