Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2008

ΣΑΒΒΑΤΟ 2, ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2008<στοιχημα>


ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ αν και λιγο αργα οφειλω να πω σημερα εχουμε μπολοκη δραση απο πολλα πρωταθληματα.λογω πολλων υποχρεωσεων δεν εχω δωσει τα προγνωστικα μου γρηγοροτερα αλλα σκοπευω να τα δωσω σε ολιγα λεπτα.Σημερα εχουμε ποικοιλια σαν και αυτη που παραγγελνεις να φας σε εστιατορια αλλα ελπιζουμε να μην μας κατσει στο στομαχακι σημερα.
Μικρα ντερπι οπως Αλκμααρ - Αιντχοβεν ,Ναπολι - Ουντινεζε ,Μπετις Λακορουνια ειναι καποια απο τα βραδυνα ματσ που θα μας κρατησουν μεχρι τα μεσανυχτα περιπου.
Οι προτιμησεις μου για σημερα θα ειναι αναρτημενες στα δεξια της στηλης οπως παντα αλλωστε.

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2008

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ,ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2008<ΣΤΟΙΧΗΜΑ>


ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ,με χαρα τους αναγνωστες της στηλης μου και οσους για πρωτη φορα μπαινουν στο blog.Το μονο σιγουρο ειναι πως παμε μια χαρα απο πλευρας στοιχηματων ,που αν και δεν πονταρουμε αρκετα για να "ρεφαρουμε " εντουτοις ειμαστε σε πολυ καλο δρομο.
Χθες περασε το μοναδικο σημειο που εδωσα(λιγο αργα αλλα αξιζε οπως ειδατε) και πολλοι που με ακολουθησαν πληρωθηκαν αφου με ενα γκολ του Thierry Henry στο 40' μας εδωσε εστω και λιγο παραδακι στην τσεπουλα μας.Φυσικα μιλαω για τους ιντερνετικους παιχτες αφου μονο αυτη ειχαν την ικανοτητα να το πονταρουν σε μονο αποδεκτο, αλλα δεν θελω να απογοητευσω τους φιλους τους στοιχηματος γιατι ο καλυτερος τροπος σημερα ειναι να στοιχηματιζεις μονα και δυαδες μεσω αξιοπρεπων εταιριων οπου υπαρχουν πολλες στο ιντερνετ.Εξου και δεν θελω να αναφερθω σε ονοματα εταιριων μιας και στο blog μου δεν κανω διαφηση αλλα προσπαθω να ειμαι οσο πιο δυνατο βοηθητικος κρικος μεταξυ εσας των αναγνωστων μου αλλα και του στοιχηματος σε γενικα πλαισια.
Παμε αισιως στα σημερινα παιχνιδια που θα μας απασχολησουν ειναι 4 ματς απο πλευρα Γερμανιας ,2 αναβληθεντα ματς κυπελλου Γαλλιας και ενα απο την ΄Β κατηγορια της χωρας ,ενα Ολλανδικ0 Ά κατηγοριας και ενα απο Ά κατηγορια Πορτογαλλιας.Αυτα που δεν με ενδιαφερουν καθολου σημερα ειναι η Τουρκια και το Μεξικο οπου μετα απο μελετη δεν αξιζουν και κατι το ιδιαιτερο για σημερινο πονταρισμα.
Γυρω λοιπον στις 5-6 το απογευματακι θα ανεβασω τα προγνωστικα μου στα δεξια της στηλης μου με το αναλογο πονταρισμα της ημερας.
UPDATE! ΛΟΓΩ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗΣ ΜΕΡΑΣ ΔΕΝ ΣΥΣΤΗΝΩ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ,ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ!
UPDATE!Οπως εχω πει ηταν δυσκολη βραδια η σημερινη και δεν ειχαμε τα αναλογα αποτελεσματα αλλα το ειχα ηδη τονισει απο πριν και για αυτο παμε παρακατω στα αυριανα παιχνιδια οπου θα εχωμε μπολικη δραση!

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2008


KAΛΗΣΠΕΡΑ φιλοι μου , σημερα εχουμε πολυ λιγα παιχνιδια να ασχοληθουμε, με το παιχνιδι που ξεχωριζει στο τελος της ημερας απο το COPA DEL REY , το ντερπι Barcelona-Villiareal.
(πιθανοτητες συμμετοχης του Ροναλτινιο μετα απο πολυ καιρο τον θελουν να παιξει σημερα).
Επισης εχουμε δυο παιχνιδια νωρις νωρις απο το γνωστο ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ που μας εχει και αυτο με την σειρα του καθηλωσει αν οχι τηλεοπτικα το εχει κανει στοιχηματικα αφου εχουμε βγαλει κατι απο δαυτες.(Διαθεσιμο ειναι και το POLL για το ποιος θα το κατακτησει δωστε τις δικες σας εκτιμησεις). Υπαρχει και ενα παιχνιδι απο CONFERENCE αγγλιας αλλα δεν με βλεπω να ασχολουμε με αυτους εκτος αν βρω κατι καλο.
Αντιλαμβανεστε πως σημερα εχουμε να κανουμε με μια δυσκολη στοιχηματικα ημερα ,αν και θα δωσω μια τριαδα μπορει και να μην ακουμπησω και πολλα λεφτα απανω της.Εν αναμονη λοιπον για τα παιρεταιρω οπου γυρω στις 4-5 θα δωσω τα πιθανα προγνωστικα μου!.

UPDATE: Ολα τα στοιχηματα εχουν διαγραφει και αποθηκευτει σε αρχειο(.doc) ,για το λογο μεγαλης επεκτασης της ιστοσελιδας.Πατηστε στο διπλανο αρχειο για να το κατεβασετε:Arxeio

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2008


KAΛΗΣΠΕΡΑ αγαπητοι αναγνωστες του blog, σημερα οπως ξερουμε αναβληθηκαν οι αγωνες της Σουπερλιγκας ελλαδος και ετσι και αλλιως δεν επηρεαζεται καθολου το προγραμμα του στοιχηματος μιας και σπανιως θα με δειτε να ασχολουμε με τις Ελληνικες Ομαδες.Το πιο σοφο ειναι να κοιταξουμε πως θα παμε μπροστα μεσω Ευρωπαικων διοργανωσεων οπου εκει κανουμε περισσοτερη διαφημηση στο ελληνικο ποδοσφαιρο.(αν μπορω να το ονομασω ελληνικο με τοσους ξενους ποδοσφαιρου αν μη τι αλλο θα ακουστει το ονομα της Ελλαδας).
Σημερα για να κανουμε μια αρχη θα οπως θα ειδατε στην εικονουλα μου αριστερα δεν θα ηθελα να θειξω κανενα απλα να βαλω λιγα χαμογελα και να γινεται πιο ευχαριστη η αναγνωση της στηλης αυτης.Λοιπον, εχουμε να ασχοληθουμε με παρα πολλα παιχνιδια σημερα στα οποια αναμετρωνται σημερα πολλες σπουδαιες ομαδες απο ολη την ΕΥΡΩΠΗ και ΑΦΡΙΚΗ.
Πολλοι αγωνες ειναι σημερα ντερπι μεταξυ αιωνιων οπως Αγιαξ-Αιντχοβεν ,Γιουβεντους-Ιντερ,Φεγενορτ-Αλκμααρ και Ατλετικο - Βαλενθια. Φυσικα οι προτασεις μου κυριως θα ειναι απο αυτα τα ντερπι που καποιοι αλλοιδεν τολμουν καποτε να δωσουν τα δικα τους προγνωστικα.Δικαιολογημενα δεν τολμουν αλλα το στοιχημα ειναι στοιχημα και σας εχω υποσχεθει οτι εχουμε ενα στοχο παντοτε το ταμειο με γνωστες ομαδες να μας πληρωνουν και να το ευχαριστιομαστε.
Εκ των υπολοιπων αγωνων εχουμε και ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ σημερα οπου η μονη που εχει την προκριση ειναι η Αιγυπτος, επιπλεον αγωνες ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ και ΙΤΑΛΙΚΟΥ κυπελλου οσο και ΙΣΠΑΝΙΚΟΥ κυπελλου ειναι εξισου ενδιαφερον να ασχοληθουμε.
ΒΑΣΗ της μελετης μου στα πιο πανω προαναφερθεντα ματς θα δωσω τα δικα μου προγνωστικα κυριως στις 6-7 το απογευματακι αλλα αν βρω και κατι πιο αξιολογο νωριτερα θα το αναφερω στις επιλογες μου εκ δεξιον της ΣΤΗΛΗΣ(BLOG).

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2008


KAΛΗΣΠΕΡΑ στους αναγνωστες αυτου του blog ,ηθελα να πω απλα ας αναπαυσει η ψυχη του Αρχιεπισκοπου Χριστοδουλου και να μην πω πολλα πολλα.Παμε λοιπον στα δικα μας οπου εχουμε να ασχοληθουμε με πολλα ποδοσφαιρικα γεγονοτα και να επιδιωξουμε με πολλη μελετη το δρομο προς το ταμειο!.Εξαλλου ενας ειναι ο στοχος ειπαμε να γεμιζει η τσεπουλα μας Ευροπουλακια.Οπως εχετε δει εδω και καιρο χρησιμοποιω αποδοσεις του ΟΠΑΠ που ειναι η χαμηλοτερες που μπορει να βρειτε στη αγορα.Θελω ομως επισης να τονισω πως καποιες φορες τα μονα που προτεινω δεν γινονται καποιες φορες αποδεκτα απο τον ΟΠΑΠ και ετσι γενικοτερα θελω να απευθυνθω συγκεκριμμενα στους Ιντερνετικους παιχτες κυριως οταν δινω μια προταση για μονα αποδεκτα.Αυτα για ξεκαθαρισμα για καποιους που δεν το εχουν καταλαβει ακομη.
Λοιπον σημερα αγαπητοι μου τα πραγματα εχουν ως εξης: εχουμε να μελετησουμε ΑΦΡΙΚΑ ΚΑΠ,ΑΓΓΛΙΑ ,ΙΤΑΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ,ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ (μετα απο τη χειμερια ναρκη ξυπνουν οι γερμανοι) ,ΣΚΩΤΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ και φυσικα λιγη δοση απο το ΓΑΛΛΙΚΟ 2ής κατηγοριας.
Θα επικεντρωθω περισσοτερο απο αγγλια μερια περισσοτερο ,ιταλικο κυπελο με πρωταγωνιστες ,ΡΟΜΑ και ΣΑΜΠΤΟΡΙΑ .Οι γερμανοι μουδιασμενοι θα ειναι θα τους αφησω στην ακρη εκτος αν ψαξω να βρω κατι πολυ καλο.Θα πω επισης και επιλογες απο το ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ οπου ηδη εχουν περασει ΓΚΑΝΑ και ΓΟΥΙΝΕΑ.Τιποτα αλλο μεχρις εδω παιδια θα δειτε της επιλογες της μερας εκ δεξιον της στηλης μου γυρω στις 4 και κατι...

UPDATE: Η ΜΠΑΝΚΑ ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ,χασαμε μονο κατι λιγα σημερα μιας και βγηκε το μονο αποδεκτο με την Ακτη που δεν ηθελε νικη αλλα την προτεινα και βγηκε ο ασσος , με 46 ακαθαρτο κερδος.Μια χαρα ειμαστε !

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2008


KΑΛΗΜΕΡΑ παιδια,ειμαστε μια χαρα γιατι εχθες η
μπουκ εβγαλαν παρα πολλα απο πολλα ματς απο που να αρχισω και που να τελειωσω.Η Μπαρτσα καταντησε ομαδουλα , η Λυων αν και δεν καιγοταν ηττηθηκε και αυτη ,ολα τα ισπανικα ανω κατω εγιναν ρε παιδια.Τι κατασταση ειναι πλεον αυτη.
Το μονο καλο της χθεσινης μερας ειναι οτι επιδιορθωθηκε ο υπολογιστης μου, αλλα και οτι πηραμε κατι ψηλα απο το μονο αποδεκτο μας την Φιορεντινα.(απο τις πιο συμπαθητικες μου θα ελεγα).
Παμε στα σημερινα οπου λιγο πολυ θα μας απασχολησουν περιπου 11-12 παιχνιδια αν δεν διακοπουν τα σκωτσεζικα λογω κακοκαιριας!.
Σημερα εχουμε οπως προειπα ΣΚΩΤΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ και ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ.
ΜΕΧΡΙ το απογευματακι πριν τις επτα η ωρα θα εχω τις επιλογες μου αναρτημενες εκ δεξιον της Στηλης ,μεχρι εκεινη την ωρα καλα να παιρνατε.

UPDATE: 11:58Πηραμε την δυαδα παιδια μπραβο μας.Ελπιζω να την στοιχηματισαν και αλλοι πολλοι οσοι βλεπουν αυτο το blog ! 67,5 euro ακαθαρτο κερδος καλα ειναι για δευτερα μερα.Αυριο παλι παιδια μου καλι σας νυχτα!
UPDATE EΓΙΝΕ ΚΑΙ Η ΜΠΑΝΚΑ ΜΑΣ!

ΚΥΡΙΑΚΗ 27,ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008<ΣΤΟΙΧΗΜΑ>


ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ παιδια, εχθες πηγαμε ταμειο και σημερα ελπιζω μετα απο την μελετη μου και τις σωστες επιλογες μου.Ειναι στοιχηματικα δυσκολη μερα αλλα θα προσπαθησω και παλι να δωσω οσο πιο δυνατο γινεται τις καταλληλες προβλεψεις μου.
Mπολικη ειναι η δραση στο Καμπιονατο σημερα και στην Πριμερα Ντιβισιον Ισπανιας οπου εχει το πρωτο λογο ενασχολησης μου με αυτα κυριως τα παιχνιδια.Επισης θα κοιταξω και ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ.
Με το Ελληνικο σπανια ασχολου για αυτο μην περιμενεται και πολλες επιλογες απο εμενα σε ΑΥΤΗΝ την Σουπερ Λιγκα!.
Λιγο Πριν τις 3 η ωρα θα δωσω τα πρωτα μου στοιχηματα,και απολογουμε για την σημερινη καθηστερηση που ειχα λογω υποχρεωσεων αλλα και τεχνικων βλαβων.
Αναμονη λοιπον για τα παιρετερω ...

UPDATE:Οπως βλεπεται δεν μας βγηκε η τετραδα και ετσι προχωρησα σε ενα παιραιτερω βραδινο στοιχηματακι με αλλα 10 ευρο σε μια πολυ πιθανη κατε με τριαδουλα με συντελεστη 8,43.Σας ευχομαι και παλι καλη τυχη!!!