Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2008

Σάββατο, 19 Ιανουάριος 2008<ΣTOIXHMA> RESULTS


Δυστυχως παλι για ενα γκολ δεν πηγαμε ταμειο σημερα ,επιτυχια στα δυο παιχνιδια(αρσεναλ,τσελσι) οπου ευκολα η δυσκολα θα ερχοταν το αποτελεσμα που προτειναμε.Οπως ειδατε ειχαμε πονταρει σε δυο οβερ στα οποια το ενα μας τα χαλασε η Μαντσεστερ αλλα βρηκαμε τα υπολοιπα δυο,σας υποσχομαι στα σιγουρα συντομα ταμειο.
Αυριο παλι εχει η ημερα καλες αναμετρησεις και θα δουμε αναλυτικα τα σημεια και την τριαδα ενω θα προτεινουμε και μονο αποδεκτο για τους ιντερνετικους μας παιχτες σε αποδοση κυριως πανω απο 2,00.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΜΑΣ!

Δυστυχως για το Μαρκο μας ηρθε ο αποκλεισμος απο το νουμερο 19 στο πινακα του Αυστραλιανου Οππεν με 4-7,7-5,7-5,6-7,6-3 δηλαδη 3-2 . Ο Μαρκος εδειχνε πως ειχε καπως τον ελεγχο και ηταν επιθετικος αλλα παραλληλα και ευδιαθετος κατι που σιγουρα θα εκνευρισε "καποιους".
O Hewiit εδειξε να τα χανει στο 4ό σετ και ενω προηγητο του Μαρκου μας ,δεν βρηκε τις δυναμεις να τον νικησει και ο Μαρκος τον ισοφαρησε σε 2-2.
Εμεις παντως του ευχομαστε παντα καλη συνεχεια και τα καλυτερα θα ερθουν.
AND FOR ALL OF YOU TRIED TO AFFECT MARKOS WITH THE VIDEO YOU MAKE GOOD TO CYPRIOT PEOPLE AND NOT ONLY!.

ΣΑΒΒΑΤΟ ,19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008<ΣΤΟΙΧΗΜΑ>





Γεια σας και παλι εδω ειμαστε δεν χανομαστε,λοιπον σημερα ειναι πλουσιο το προγραμμα οπως βλεπουμε και με 194 αγωνες που θα μας κρατησουν σε αγωνια και αν οχι ολοι οι περισσοτεροι θα αναλυθουν εδω σε αυτο το blog!!!.

Κανω αρχη απο την πρεμιερ λιγκ με τον αγωνα της Ρεντιγκ - Μαντσεστερ Γιουναιτεντ ,σιγουρο ειναι το γεγονος πως θα απολαυσουμε ποδοσφαιρο και γκολ αλλα και θεαμα με τα αστερια των ΚΟΚΚΙΝΩΝ και οπως εχεται καταλαβει η επιλογη μου στο εν λογω ματσ ειναι το οβερ σε αποδοση 1,60 με 1,65 που καπου εκει κυμαινεται προς το παρων

Δευτερη στην σειρα επιλογη μου και παλι απο πρεμιερ λιγκ ειναι ειναι το οβερ της ΑΡΣΕΝΑΛ που ειναι φιλοξενουμενη στην εδρα της Φουλαμ που δεν τα παει και πολυ καλα τα τελευταια παιχνιδια.Σημερα προβλεπεται ξεσπασμα τησ Αρσεναλ μετα απο τα δυο ισοπαλα παιχνιδια με Μπερμιχαμ για την πρεμιερ λιγκ και Τοτεναμ για το Λιγκ καπ.Την αποδοση του οβερ την βρισκουμε στο 1,75 με 1,80 περιπου!.

Παμε αισιως και στην τριτη επιλογη μας για να κλεισουμε την τριαδα μας.Παλι χωρις πολλα πολλα ειναι η Τσελσι που παει καταπληκτικα το τελευταιο και και και ειναι φιλοξενουμενη στην εδρα της Μπερμιχαμ .Δυσκολο μεν το ματσ αλλα αν θελεις να μεινεις ψηλα κυρα-Τσελσι πρεπει να το αποδειξεις.Διπλο λοιπον με αποδοση 1,45 η πιο χαμηλη την ωρα που μιλαμε.

Η ΤΡΙΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ

  1. Ρεντιγκ - Μαντσεστερ Γιουναιτεντ = ΟΒΕΡ 1,60
  2. Φουλαμ-Αρσεναλ = ΟΒΕΡ 1,80
  3. Μπερμινχαμ-Τσελσι = 2 1,45
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ = 4,08

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2008

ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΑΡΚΟ!!!


Σκανδαλο προσπαθησαν να δημιουργησουν χθες οι Τουρκοι για τον ΜΑΡΚΟ μας ο οποιος φαινεται σε ενα βιντεο να ζητωκραυγαζει για την Κυπρο μας η οποια οπως ολοι γνωριζουμε ειναι κατεχομενη εδω και 34 χρονια. Σκοπος τους φυσικα να ριξουν το ηθικο του Μαρκου μας αφου σε λιγες ωρες απο τωρα θα παιξει με τον ΛΕΙΤΟΝ HEWITT τον Αυστραλο που εχει πλεονεκτημα εδρας.Στο βιντεο βλεπουμε τι ειπαν χθες παρασκευη στις ειδησεις και κατηγορησαν το συμπατριωτη μας.
Αυτο που ευχομαι ειναι καλη επιτυχια στον Μαρκο και να φτασει παλι στο τελικο!.




ΣΑΒΒΑΤΟ ,19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008


Καθολου ασχημα δεν τα πηγαμε χτες στο μια και το οβερ της Φεγενορτ που αργισε να βγει αλλα βγηκε τελικα,μετα απο πολυ κοπο της ιδια ομαδας της Φεγενορτ στο 80' το τριτο γκολ.
Απο την αλλη η ΚΛΑΠ ειναι αυτη που μας εδωσε ενα πολυ καλο διπλο αν και φτωχο σε γκολ το παιχνιδι!.
Το τριτο μου σημειο οπως ειδατε και εχτες ειχε το ρισκο του μεσα και δεν μας βγηκε τελικα το οβερ της ΧΑΒΡΗΣ ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩρα,καταλαμβαινεται παιδια και μετα τελικα ηρθε στο 1-1 το ματσ και κολλησε εκει!.
2 στα 3 για αρχη και παμε παρακατω.Σημερα εχουμε πολλα ματσ και κυριως απο Αγγλια μεριαμε δυνατα φαβορι κατι Ιταλικα β'κατηγοριας που θα προτεινω καποια σημεια και εκει,απο Γαλλια Α' κατι εχω στα υποψη μου και θα δειξω τελος ενδιαφερον στο για ΙΣΠΑΝΙΑ οπου η
πριμερα ντιβισιον ειναι το δυνατο μου σημειο. Θα τα ξαναπουμε συντομα με τελος του μεσημεριου.Καντε συχνα REFRESH στο blog!.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ <ΣΤΟΙΧΗΜΑ>



Γεια σας παιδια σημερα το προγραμμα του στοιχηματος περιεχει Β΄ Γαλλιας ,Α΄ Βελγιου ,1η κατηγορια αγγλιας και ολλανδικο 1ης κατηγοριας.Φτωχο κατα τα αλλα το θεαμα που θα δουμε σημερα αλλα δυσκολες και οι επιλογες μας.

Αρχιζω με το πρωτο μου σημειο που αν και σε χαμηλη αποδοση το εχω βαλει στο ματι. Ειναι αυτο το ΟΒΕΡ της Φεγενορτ με την Εξελσιορ. Στο 1,40 ειναι η πιο χαμηλη αποδοση που 8α βρειτε στο διαδικτυο.

Δευτερο σημειο για σημερα θα επιλεξω το διπλο σε αποδοση 1,60 στο οπαπ που μας δινει αγωνας του μαναδικου βελγικου παιχνιδιου σημερα μεταξυ των Μons -Club Brugge .Ειναι δυσκολος αγωνας οφειλω να πω αλλα η ΚΛΑΠ δεν αστιευεται σε οτι αφορα το πρωταθλημα .Γιατι στο κυπελο τα εκανε μανταρα με την συνπολητισσα της ΣΕΡΚΛ ΜΠΙΤΖ.Διπλο λοιπον εδω και παμε παραπερα,

Τριτο σημειο για σημερα αν και οφειλω να πω πως το Γαλλικο Β΄ κατηγοριας δεν με ενθουσιαζει και πολυ επιλεγω ενα ρισκο στο οβερ της ΧΑΒΡΗΣ με την ΛΙΜΠΟΥΡΝ που εχουν προηγουμενα αφου στην εδρα τησ η ΛΙΜΠΟΥΡΝ εχει νικησει με 3-1 την ΧΑΒΡΗ σημερα ηρθε πιστευω η μερα της ΕΚΔΙΚΙΣΗΣ!!! ΟΒΕΡ λοιπον σε αποδοση 2.00

ΤΡΙΑΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ
  1. ΦΕΓΕΝΟΡΤ ΟΒΕΡ 1,40
  2. ΧΑΒΡΗ ΟΒΕΡ 2.00 και
  3. ΚΛΑΠ ΜΠΡΙΖ ΔΙΠΛΟ 1,60
EINAI MIA AΠΟΔΟΣΗ ΜΑΖΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ 4.48 !!!
ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!