Τετάρτη 5 Μαρτίου 2008


KAΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,οπως ειδατε τουλαχιστον να λεμε την αληθεια δεν χασαμε χτες και μας καλυωε η δυαδα που πηραμε.Σημερα ειναι η δευτερη βραδια του champions league oπου δεν θα παιχτει ο αγωνας της Ιντερ-Λιβερπουλ και ετσι μας μενουν τα υπολοιπα αλλα τρια παιχνιδια στο μενου.

ΠΟΡΤΟ-ΣΑΛΚΕ,ΡΕΑΛ-ΡΟΜΑ
ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΤΣΕΛΣΙ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Προγνωστικα δεν χωρανε να πουμε και του στραβου το δικαιο αλλα θα παιξουμε στοιχημα σημερα με μπολικο ρισκο μιας και αξιζουν και οι αποδοσεις.
Ακουγοντας σημερα απο το ραδιο μια αθλητικη εκπομπη λενε πολλα για την αλλαγη σχηματος της Τσελσι λες και δεν το ξερε κανεις πως θα γινει κατι τετοιο.Ο Ολυμπιακος εχει καποιο φοβητρο και ειναι αληθεια πως μπορει ακομα και να σκοραρει και το αποτελεσμα αποκλειεται να μεινει στο 0-0 σημερα.Το οβερ ειναι αρκετα πιθανο μιας και η Τσελσι δεν θα ειναι αυτη η ομαδα που θα μεινειμε δεμενα τα χερια και θα αντεπιτεθει ουκ ολιγες φορες .εξαλλου ετσι αναμενεται.Αντιθετα ο Ολυμπιακος εδειξε πολυ καλο χαρακτηρα και ειμαι σιγουρος η και βεβαιος οτι θα παρει κατι θετικο σημερα απο την αναμετρηση!!

Τρίτη 4 Μαρτίου 2008


KΑΛΗΣΠΕΡΙΖΩ ΠΑΙΔΙΑ , μπορει καποιες φορες να εχουμε αποχες απο το στοιχημα αλλα χτες τα πηραμε απο τον μπουκ και μαλιστα με τριαδα παλι οπως σας ειπα με αποδοση 6,32 .Η πρωτη τριαδα μας δεν περασε με αποτελεσμα ομως πολυ φιλοδοξο καθως η δευτερη τριαδα μου μας εδωσε 126 ευρο ακαθαρτα κερδη.Ακαθαρτα εννοω οτι πηραμε χθες καπου 86 ευρο καθαρα εξω αυτα τα 40 που πονταραμε.
Λοιπον δεν πιστευω να εχεται παραπονο και ετσι σημερα θα προσπαθησω και παλι να σας σπρωξω στο ταμειο .Champions league σημερα λοιπον μονο θα ασχοληθουμε το διχως αλλο καθως δεν μου αρεσουν καθολου η αλλες διοργανωσεις η σημερινες.

Αντιπαλοι σημερα σε ζευγαρια επαναληπτικων ειναι :

1.MANTSESTER-LYON
2.MILAN-ARSENAL
3.BARCELONA-CELTIC
4.SEVILLA-FENER

EΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΔΙΠΛΑΝΑ(βλεπε δεξια)
Ραντεβου αυριο παλι με τον Ολυμπιακο στο προσκηνιο.

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2008


ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ, του στοιχηματος και σας καλησπεριζω αγαπητοι μου φιλοι .Ειμαστε 2 μερες πριν το θεσμο του Champions league αλλα σημερα θα ασχοληθουμε με τα λιγοστα του κουπονιου μας.
Βρισκομαστε να εχουμε επιλογες απο Γερμανια ,Γαλλια,Πορτογαλλια αλλα και Αγγλια.
Δυσκολες επιλογες δεν λεω ,αλλα εγω ειμαι εδω για να τις κανω οσο πιο ευκολες γινεται.Στα δεξια της στηλης θα εχω τις επιλογες μου να τις δειτε σε λιγα λεπτα με τριαδα ,που ως συνηθως την πετυχαινω και μπορει κανενα μονο αποδεκτο!
Α και κατι ακομα.Σας προκαλω η μαλλον σας παρακινω να κανετε ενα SEARCH sto Google και να δειτε την πρωτη φωτογραφια που θα σας βγαλει και θα με θυμηθητε!

Κυριακή 2 Μαρτίου 2008


KAΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ,και πως μπορει να μην ειναι καλη ημερα αφου χτες κτυπησαμε και παλι τριαδα με στοχο τα κερδη και το ταμειο.Φυσικα οσοι επαιξαν την τριαδα ανταμοιφθηκαν και θαθελα να τους ευχαριστησω που με στηριζουν και για τα emails που μου στελνουν. Καλα τα πηγαμε ενω δεν μας βγηκε η δυαδα με τις δυο ισοπαλιες(Μπαρτσα,Τβεντε).
Αυτα ομως παρελθον ,καινουργια μερα σημερα με αρκετα ματσ στην διαθεση μας και μπολικες επιλογες .
Για σημερα θα ασχοληθω με Ιταλια ,Ισπανια,Ελλαδα,Πορτογαλλια.Ραντεβου σε λιγη ωρα οπου θα αναρτησω στα δεξια της στηλης τις επιλογες μου.Ευχομαι σε εσας ενα καλο υπολοιπο της ημερας.

UPDATE!!!Δυστυχως παιδια δεν ηταν εφικτο να εχω επιλογες σημερα λογω πολλων απροοπτων καταστασεων και παλι μαζι αυριο.