Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2008

ΣΑΒΒΑΤΟ 26,ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008


ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ παιδες ,τι σας εχω πει σχεδον καθε μερα ταμειο σας παω μιας και χθες βγηκε η τριαδα και το μονο αποδεκτο της αδυνατης Νιγηριας κοντρα στο Μαλι.Βγαλαμε καπου 166.6 ακαθαρτο κερδος και δεν πιστευω να μην ειστε ευχαριστημενοι.Ε!!!. Παμε λοιπον σημερα στα σημερινα παιχνιδια και στην εισαγωγη μας.
Φιλοξενουμε στο μεγαλο θα ελεγα κουπονι σημερα πολλα παιχνιδια και θα στηριξω το διαβασμα και την μελετη μου στα ΑΓΓΛΙΚΟ,ΙΤΑΛΙΚΟ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΟ και σε λιγα ΙΣΠΑΝΙΚΑ αν βρω κατι αξιολογο.Σημερα στοιχηματικα αξιζει ημερα αλλα παντα προηγηται η μελετη.
Εν αναμονη λοιπον για νεα ταμεια και επιτυχιες.Σε λιγο θα ειμαι κοντα σας με τις προβλεψεις μου...

UPDATE! Πολυ καλες επιλογες σημερα μας πηραν στο ταμειο και παλι με την αρχικη μου τριαδα και το μονο αποδεκτο!!! Μιλαμε για αποδοσεις πολυ καλες. Σας ευχαριστω που επισκευθεστε συχνα το blog γιατι οπως ειδατε δεν θα βγηκατε χαμενοι αν με ακολουθησατε με Τρεις συνεχομενες τριαδες για ταμειο σε τρεις συνεχομενες μερες.
Αυριο παλι κατα τις 10-1 το μεσημερακι θα τα ξαναπουμε ,καθε επιτυχια ευχομαι σε οτι διαλεγεται.
UPDATE! Η μπανκα μας ανανεωθηκε!!!


Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2008

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008


ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ ,οσοι φυσικα εχετε επισκευθει το blog θα ειδατε πως ειχαμε μεγαλη επιτυχια χθες και γεμισε το ταμειο μας με ευρουδακια. Ειχαμε βρει δυο μονα αποδεκτα με ισοπαλια της Μπαρτσελονα και Ασσο της Λατσιο που εκμεταλευτηκε τις απουσιες της φιορεντινα και μας πληρωσε. Επισης δεν ειχαμε σταματημο και βρηκαμε και την τριαδα με αποδοση 6,14 !!!.
Λοιπον εγω σας το ειπα πως θα πηγαινουμε συχνα ταμειο και το εκανα για δευτερη συνεχομενη μερα.Σημερα εχουμε δραση παλι απο την 2ή κατηγορια ΓΑΛΛΙΑΣ ,ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ και απο ενα παιχνιδι απο ΟΛΛΑΝΔΙΑ,ΒΕΛΓΙΟ και ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ.Το αγγλικο 1ή κατηγοριας δεν με αγγιζει πολυ και ετσι ελαχιστα θα με βλεπεται να σχολουμε.
Εν αναμονη λοιπον για τις προβλεψεις μας σημερα καντε συχνες επισκεψεις στο blog για να μην χασετε τιποτα!.

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2008

ΠΕΜΠΤΗ ,24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ <ΣΤΟΙΧΗΜΑ>


ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, απο μενα σημερα αγαπητοι αναγνωστες ,θα ξεκινησω με τα καλα της υποθεσεις αφου μεγαλη επιτυχια ειχαμε στα μονα αποδεκτα χθες με κερδος 148 ευρω(μοναδες αν θελετε),περασαν τα δυο χηναρακια απο τις ΣΑΜΠΤΟΡΙΑ-ΡΟΜΑ και ΝΑΝΣΙ - ΜΑΡΣΕΙΓ και επιπλεον και τα σκορ που εδωσα στο 1-1 και τα δυο !!!Δυστυχως ομως δεν πονταρα στα σκορ!. Αλλα ανασαναμε γιατι πηγαμε ταμειο μετα απο δυο ημερες και οπως υποσχεθηκα επαιτε και συνεχεια.
Πεμπτη σημερα με αρκετα ειναι τα παιχνιδια καπου στα 9 απο το ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ,ΤΟΥΡΚΙΑ,ΟΛΛΑΝΔΙΑ,ΓΑΛΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ που κλεβει την παρασταση με ενα ντερπι για το COPA DEL REY οπου αναμετρωναται Βιλιαρεαλ-Μπαρτσελονα.
Σε λιγο οι επιλογες της ημερας καθως και και αλλα σχολια για τα παιχνιδια των σημερινων αγωνων.

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2008

ΤΕΤΑΡΤΗ 23, ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008


ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,σημερα εχουμε φουλ αγωνιστικες απο ιταλια,γαλλια και παιχνιδια απο αγγλια με αυτο του ημητελικου Καρλιγκ Καπ να ξεχωριζει ενω εχουμε και ολλανδικο 'Α κατηγοριας μαζι φυσικα σε ενα συνδιασμο με τα ματσ του ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ.
ΧΘΕΣ δεν σημειωσαμε καμια νικη μιας και η φιτεσε εφαγε 4αρα απο μια ασχετη ομαδα ενω απογοητευσε και η Αρσεναλ με την σειρα της και με 5αρα η Τοτεναμ εχει περασει στο τελικο του ΚΑΡΛΙΓΚ ΚΑΠ ΑΓΓΛΙΑΣ.Παρολα αυτα περασε το σημειο της Ζαμπιας που νικησε 0-3 και συνεχιζει πλεον δυναμικα στο θεσμο.
Παμε αισιως στα σημερινα και με αποδοσεις πολυ καλες που θα μας αποσχολησουν πολυ σε γενικες γραμμες. Οι επιλογες μου σημερα μετα απο την μελετη μου κοντα σας σε λιγη ωρα...

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2008

ΤΡΙΤΗ ,22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008<ΣΤΟΙΧΗΜΑ>


Σε σταδιο White Hart Lane σημερα θα διεξαχθει ο ημιτελικος της Τοτεναμ κοντρα στην Αρσεναλ οπου μετα το 1-1 ηρθε σημερα ο επαναληπτικος για να δουμε πιοια ομαδα θα παει στο τελικο.
Επισης σημερα εχουν δυο κυπελλα απο Σκωτια και Φ.Α ΚΑΠ Αγγλιας ,ολλανδικο Ά κατηγοριας και φυσικα δυο παιχνιδια απο το ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ (ο αγωνας των αιγυπτος-καμερουν εχει ηδη αρχισει) και γυρω στις 21:00 θα εχουν δραση σε ολους τους αγωνες .

Χθες δεν τα πηγαμε καλα , η Λιβερπουλ παλι "εκαψε" κοσμο, ενω το μονο που καταφεραμε ειναι ενα προτιμωμενο σκορ στο 0-1 που εχει νικησει η Ακτη Ελεφαντοστου κοντρα στη Νιγηρια.

Σημερα θα αρχισω με τον αγωνα της Βιλεμ - Φιτεσε ο οποιος ειναι σχετικα δυσκολος αλλα μεγαλυτερες πιθανοτητες εχει η Φιτεσε η οποια ειναι πιο δυνατη και αηττητη εδω και 4-5 παιχνιδια με πολυ καλη φορμα και το κυριοτερο παιχτες που ξερουν να σκοραρουν.Διπλο λοιπον εδω με αποδοση απο τον ΟΠΑΠ 2,15.

Δευτερος αγωνας σημερα που ειναι εδω στα χαρτια μου ,φυσικα ειναι το ντερπι μεταξυ ΤΟΤΕΝΑΜ-ΑΡΣΕΝΑΛ που εχω αναλυσει πιο πανω, οι μικροι του ΒΕΝΓΚΕΡ εχουν πολλες πιθανοτητες σημαρα και θα τους εμπιστευτω στο να παρουν αυτη την νικη για το εισητηριο στο τελικο. Το διπλο απο τον ΟΠΑΠ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ @2,80 .

Τελος θα ηθελα να πονταρω σε ενα ακομα διπλο στο αγωνα Σουδαν-Ζαμπια ,μιας και το Σουδαν δεν φαινεται να εχει την σπουδαια ομαδα και να απειλησει ιδιαιτερα την Ζαμπια που παιζει μα αξιωσεις και ειναι καλυτερη. Η αποδοση του διπλου ειναι 1,95 @ΟΠΑΠ.


ΑΥΤΑ ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2008

ΔΕΥΤΕΡΑ ,21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ <ΣΤΟΙΧΗΜΑ>


Εχει ηδη αρχισει απο χθες το ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ με την ΓΚΑΝΑ να βγαινει η αναμενωμενη νικητρια ,ενω σημερα θα παιχθουν αλλα τρια ματς απο το θεσμο.Επισης σημερα εχουμε τον πολυ σημαντικο αγωνα της ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ με την Λιβερπουλ να εχει στην εδρα της το πρωτο λογο κοντρα στην Αστον βιλλα.Χαμηλο το ενδιαφερον ειναι για τους αγωνες Β΄ Γαλλιας σημερα με τις Κλερμον-Ναντ και ενα παιχνιδι απο 2ή κατηγορια Αγγλιας Τσεστερφιλντ -Χερεφορτ θα μας κρατησουν συντροφια σε μια φτωχη κατα τα αλλα συνιθησμενη δευτερα.
Απολογισμος της τριαδας που εδωσα για την κυριακη παλι μας στερησε το ταμειο αφου περασαμε μονο ενα και μοναδικο σημειο.Σημερα η μελετη μου θα γινει εντατικοτερη για να δωσω οσο μπορω καλυτερες επιλογες για τους αγωνες.


Σημερα θα παμε με μονα αποδεκτα και τριαδα αλλα και τριαδα με αντερ/οβερ!.
Εν αναμονη ...

Στα δεξια του σαιτ ειναι η σημερινες μου επιλογες για το στοιχημα .

ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!

Update. Σημερα εγκαινιαζω την μπανκα μου στα 1000 ευρω!.

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2008

ΣΑΒΒΑΤΟ ,20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2006


Καλημερα παιδια ,σημερα και παλι ειναι πλουσιο το αγωνιστικο ενδιαφερον και 8α μας κρατησει μεχρι τις πολυ βραδινες ωρες. Μεγαλες κατηγοριες με φουλ αγωνιστικες απο Ιταλια,Ισπανια αλλα και Ολλανδια ειναι τα κυρια παιχνιδια που εχουν το περισσοτερο πονταρισμα γενικα.Παμε με τις επιλογες μας λοιπον :
Πρωτα θα αρχισω απο ενα αγωνα που πολλοι θα το θεωρουσαν αρκετα δυσκολο αλλα ειναι γενικα ενα ντερπι μεταξυ δυο μεγαλων συλλογων.Ο λογος για τις Ατλετικο Μαδριτης -Ρεαλ Μαδριτης που αναμετρωνται σημερα ,η νε μεν Ρεαλ για την αποφυγη της με οσους βαθμους μπορει απο την κορυφη στο +7 που ειναι σημερα ,ενω απο την αλλη η Ατλετικο που ειναι 4ή και ελπιζει σε εξοδο για Ευρωπη στους ομιλους Champions League.To σημειο μου ειναι το οβερ αφου ειναι καθαρα επιθετικογενεις ομαδες και θα μας πληρωσουν σε αποδοση 1,80 !.
Δευτερος αγωνας που με αποσχολεισε ιδιαιτερα ειναι αυτος της Μιλαν κανοντας μια μικρη παρατηρηση οτι στους εκτος εδρας αγωνες της φερνει συχνα το οβερ κασι σημερα με αντιπαλο μια δυναμικη αντιπαλο οπως ειναι η ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ που ξερει και αυτη να σκοραρει θα μας δωσουν το οβερ σε αποδοση 1,70 .
Αισιως για να κλεισουμε την τριαδα μας σημερα με ενα βραδινο αγωνα σε αναμετρηση Λανς-Λυων ,οπου καλειται η λυων να φερει την νικη για να μην κινδυνευει ωα χασει το πρωταθλημα απο την Μπορτο που την εχει φτασει στους 4 ποντους διαφορα!. Διπλο εδω λοιπον με αποδοση 1,80 !!!

Συνοπτικα εχουμε:
  1. Ατλετικο Μαδριτης -Ρεαλ Μαδριτης = OVER ,1,80
  2. Λανς -Λυων = 2 ,1,80
  3. Ουντινεζε -Μιλαν = ΟVER, 1,70
ΣΥΝΟΛΙΚΑ = 5,56 (αρκετα καλη)

ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΙΧΙΕΣ !!!