Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2008

ΣΑΒΒΑΤΟ ,20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2006


Καλημερα παιδια ,σημερα και παλι ειναι πλουσιο το αγωνιστικο ενδιαφερον και 8α μας κρατησει μεχρι τις πολυ βραδινες ωρες. Μεγαλες κατηγοριες με φουλ αγωνιστικες απο Ιταλια,Ισπανια αλλα και Ολλανδια ειναι τα κυρια παιχνιδια που εχουν το περισσοτερο πονταρισμα γενικα.Παμε με τις επιλογες μας λοιπον :
Πρωτα θα αρχισω απο ενα αγωνα που πολλοι θα το θεωρουσαν αρκετα δυσκολο αλλα ειναι γενικα ενα ντερπι μεταξυ δυο μεγαλων συλλογων.Ο λογος για τις Ατλετικο Μαδριτης -Ρεαλ Μαδριτης που αναμετρωνται σημερα ,η νε μεν Ρεαλ για την αποφυγη της με οσους βαθμους μπορει απο την κορυφη στο +7 που ειναι σημερα ,ενω απο την αλλη η Ατλετικο που ειναι 4ή και ελπιζει σε εξοδο για Ευρωπη στους ομιλους Champions League.To σημειο μου ειναι το οβερ αφου ειναι καθαρα επιθετικογενεις ομαδες και θα μας πληρωσουν σε αποδοση 1,80 !.
Δευτερος αγωνας που με αποσχολεισε ιδιαιτερα ειναι αυτος της Μιλαν κανοντας μια μικρη παρατηρηση οτι στους εκτος εδρας αγωνες της φερνει συχνα το οβερ κασι σημερα με αντιπαλο μια δυναμικη αντιπαλο οπως ειναι η ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ που ξερει και αυτη να σκοραρει θα μας δωσουν το οβερ σε αποδοση 1,70 .
Αισιως για να κλεισουμε την τριαδα μας σημερα με ενα βραδινο αγωνα σε αναμετρηση Λανς-Λυων ,οπου καλειται η λυων να φερει την νικη για να μην κινδυνευει ωα χασει το πρωταθλημα απο την Μπορτο που την εχει φτασει στους 4 ποντους διαφορα!. Διπλο εδω λοιπον με αποδοση 1,80 !!!

Συνοπτικα εχουμε:
  1. Ατλετικο Μαδριτης -Ρεαλ Μαδριτης = OVER ,1,80
  2. Λανς -Λυων = 2 ,1,80
  3. Ουντινεζε -Μιλαν = ΟVER, 1,70
ΣΥΝΟΛΙΚΑ = 5,56 (αρκετα καλη)

ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΙΧΙΕΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: