Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2008

ΠΡΟΤΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΣΩ ,θελω να τονισω πως βαζω αργα τα στοιχηματα για τον απλουστατο λογο πως οι τελευταιες ειδησεις για μενα για καθε στοιχημα ειναι πολυ σημαντικες.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ,οπως ειπαμε χθες πηγαμε ταμειο αλλα τα λεφτα που πηρα με ικανοποιησαν μια χαρα.Δεν εχω παραπονο κανενα .Εξαλλου οποιος παιζει πολλα και ρισκαρει ή τα παιρνει χοντρα ή τα χανει ολα.Εδω ομως σε αυτο το blog ειμαστε συνετοι αλλα οχι τσιγκουνιδες!.
Λοιπον χωρις να μακρηγορω μπαινω κατευθειαν στην αναλυση των αγωνων που με ενδιαφερουν σημερα και θα βαλω σε αυτους το πονταρισμα που τους αναλογει.
Σημερα εχουμε ενα ντερπι που 8α ρισκαρω στο να μπουν πολλα γκολ ,και φυσικα αναγερομαι στο Σεβιλλη - Μπαρτσελονα οπυ αναμενεται μεγαλο ματσ οπως παντα αλλωστε.Δεν ξερω τι επαθε η Μπαρτσα τελευταιως αλλα σημερα θα πληρωσει για ολα με το Οβερ να φτανει στην τιμη
@1,65 .Σε συνδυασμο με το οβερ της Αιντχοβεν -Χερενβειν που ειναι χαμηλο στο @1,45 αλλα να επαληθευει ειναι παρα πολυ μεγαλες οι πιθανοτητες.Ακομα ενα οβερ ομως για να κλεισω την τριαδα μου θα επιλεξω τον αγωνα Ρομα -Ρετζινα οπου αφηνει η αποδοση @1,50 και ειμαστε μια χαρα.Πολυ ωραια τριαδουλα και την συνηστω σε ολους.Καλη τυχη !
Για κατι νεοτερο θα υπαρξει ως συνηθως UPDATE με κοκκινα γραμματα!

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2008


ΣΑΣ καλησπεριζω παιδια,ειχαμε μια ασχημη βραδια εχτες οφειλω να ομολογησω.Απο τον πουθενα λες και η Αιγυπτος ειναι μια ομαδα αθορυβη που θα της ταιριαζε απολυτα αυτος ο χαρακτηρισμος νικησε με απολυτη ευκολια μια αωυπαρκτη Ακτη.Ηταν ανωτερη σε ολα το μονο που μου αρεσε προσωπικα στην Ακτη ηταν το γκολ του Κειτα οπου ηταν απλα απιαστο με ολη την σημασια της λεξης.
Παμε ομως στα σημερινα και λεω ας ξεχασουμε το παρελθον και μιας και εχει ζουμι η μερα 8α ασχοληθω κυριως με την ΄Β Γαλλιας. Τα πραγματα ειναι πολυ απλα και εχουν ως εξης.
Εχουμε ενα μονο αποδεκτο και μιας τριαδα.(δεξια της Στηλης)
Σας ευχομαι καλη τυχη!
UPDATE! ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΡΙΑΔΑ ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 6,88 ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΣΥΝ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΒΑΔΙΖΟΥΜΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΝ ΤΑΜΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ.ΑΚΑΘΑΡΤΟ ΚΕΡΔΟΣ 103,2 ΕΥΡΟ !!!

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2008


ΠΟΛΥ καλα τα πηγαμε χτες με μια πετυχεμενη τριαδα με αποδοση 4,90 πηγαμε ταμειο οπου ολα σχεδον κυλησαν φυσιολογικα.Νικησε και η Αγγλια και Ελλαδα και καποια αλλα φαβορι οπως Γερμανια και Βραζιλια και ο κοσμος αν επαιξε χτες πληρωθηκε σε γενικες γραμμες αν και μας το χρωστουσε.Ναι απο το ασχημο και αναποδο σαββατοκυριακο που μαες περασε στο εχασαν πολλοι παιχτες του στοιχηματος!.
Τελος καλο ομως ,ολα καλα ειμαστε στα ΣΥΝ εξαλλου.Σημερα η "ΜΑΥΡΗ" ηπειρος εχει την τιμητικη της με τους Ημητελικους αγωνες του ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ και μονο με αυτους θα ασχοληθω σημερα.Σιγουρα τα πραγματα δεν ειναι ευκολα αλλα το μονο που ξερω στα σιγουρα ειναι πως οι ομαδες θα ανοιχτουν στο παιχνιδι τους και ετσι 8α μπορεσουμε να δουμε το ΟΒΕΡ και στα δυο παιχνιδια.
Οι αγωνες ειναι :
ΓΚΑΝΑ - ΚΑΜΕΡΟΟΝ = -
ΑΚΤΗ - ΑΙΓΥΠΤΟΣ = -
Οπου ολα ειναι ανοιχτα ειναι στο παιχνιδι της Γκανας με το Καμερουν μιας και δεν το βλεπω πολυ σταθερο φετος και με δυσκολια θα παρει κατι καλο.Η Γκανα που ειναι και διοργανωτρια εχει τα φοντα για να κερδισει και σημερα αν οχι τοτε βλεπω να οδηγουμαστε ακομη και σε πεναλτι.Στο ματς τωρα της Ακτης του Ελεφαντοστου οπου ειναι φαβορι απεναντι στην Αιγυπτο δικαιολογημενα μετα απο τετοιες εμφανισεις στο θεσμο.Ο ασσος ειναι αρκετα πιθανος και πολλοι θα τον προτιμησουν .
Αυτα για τα σημερινα σε λιγη ωρα θα τα ξαναπουμε φιλοι μου...

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2008



ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ φιλοι αναγνωστες του Blog ,σημερα εχουμε μπολικα φιλικα και μιας και αρχισε το τουρνουα θελω να σταθω στην νικη της Ελλαδας μας κοντρα στην Τσεχια και να την συγχαρω.Με γκολ του Σαλπιγγιδη πηρε μια πολυ καλη και δικαιη νικη.Ομως σημερα θα σταθω στην εθνικη μου ομαδα την Κυπρο
που παρολο οτι θα στοιχηματισω εναντιον της λογω απουσιων που εχει τις ευχομαι καθε καλη τυχη στον τουρνουα.
Οπως ειπα εχουμε γεματη την ημερα μας με φιλικα ολων των ειδων των εθνικων ομαδων ,κυριως απο την ευρωπη μιας και οι ημητελικοι του ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ θα διεξαχθουν αυριο 7 Φεβρουαριου.Εξαιρεση κανει το παιχνιδι ομως απο την πλευρα της ΕΡΕΝΤΙΒΙΖΙΕ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ με ενα κατα τα αλλα πολυ αμφιροπο παιχνιδι,Σπαρτα Ροτερταμ και Μπρεντα διανυουν εξαιρετικη αποδοση τον τελευταιο καιρο με συνεχομενες νικες και καθε αποτελεσμα σημερα ειναι πολυ δυσκολο για μας να επιλεξουμε.
Οι επιλογες μου σημερα αναμενονται να ειναι λιγες αφου οι αγωνες ειναι οπως ξερεται φιλικοι και θα εχουμε ενα σωρο αλλαγες κ.τ.λ .Μελετη λοιπον συνιστω για καθε αγωνα και τα λεμε σε λιγες ωρες...

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2008


ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ παιδια ,καλη προετοιμασια θα κανει σημερα και ευχομαι με την νικη για την ΕΛΛΑΔΑ μας κοντρα στην Τσεχια.Χθες ο απολογισμος δεν ηταν καλος αν και περασε ενα δυσκολο σημειο μας τα χαλασε το Καμερουν που ενω ειχε το παιχνιδι στα χερια του απο το 2ό Ημιχρονο μας τα χαλασε και ετσι δεν πληρωθηκαμε απο την τριαδα την ψεσινη.
Σημερα χωρις κατι το αξιολογο να υπαρχει στα παιχνιδια εκτος απο την Ελλαδα μας θα περιμενω ,μεχρι αυριο οπου εχουμε μπολικο ψωμι.
Oπως σας εχω πει δεν ειναι και τα καλυτερα μου τα πρωταθληματα τα ά Αγγλιας και ΄β Αγγλιας που περιεχει σημερα το προγραμμα αλλα ουτε και αυτα τα Σκωτικα Κυπελλακια!
Υποσχομαι δε πως αν βρω κατι αξιολογο θα το δειτε στις επιλογες της ημερας.
Αυτα για σημερα λοιπον παιδες θα τα ξαναπουμε σε ολιγες ωρες για τυχον νεοτερα.

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008


Kαλησπερα σε ολους παιδια.Δυστυχως οτι και να πουμε για το σαββατοκυριακοπου μας περασε ειναι πολυ λιγο.Εσπασαν ολα τα κουπονια μου αλλα κυριως και πολλων αλλων παιχτων που ειδα με τα ματια μου απο πρωτο χερι τι συνεβαινε!!!.Ομως προτεινα οπως ειδατε την LATSIO αλλα δεν αξιωθηκα να την πονταρω γιατι νομιζα πως βρηκα καλυτερα σημεια να ασχοληθω,αλλα φαινεται ειχα αδικο.Ομως δεν στεναχωριομαστε γιατι δεν χασαμε και πολλα,εξαλλου παιζουμε με μετρο και ειμαστε παντα στο +ΣΥΝ στην Μπανκα μας.
Παμε ομως σημερα στα σημερινα μας παιχνιδακια που εχουν μπορω να πω λιγο ζουμι και θα μας απασχολησουν εως και τα μασανυχτα.
Σημερα το προγραμμα περιλαμβανει 2 παιχνιδια απο το ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ (που αν δεν ηταν και αυτο τι θα καναμε) ,εχουμε επισης ενα ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΚΟ ,και 1 ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ 2ής κατηγοριας, το ελληνικο το αγηνω στην ακτη λογω χαμηλης αποδοσεως.
Αναλυτικα σκεφτομαι πολυ τα παιχνιδια του ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ για οβερ και τα αλλα δυο ματσ σε αντερ,αρχικα ομως αυτα ,θα πεσει μελετη τωρα και τα λεμε σε λιγη ωρα καλη μου φιλοι...
Εν αναμονη...
UPDATE Θα ηθελα να θιξω ακομη ενα θεμα οσο αφορα ενα κυπριακο αγωνα που εγινε το σαββατο μεταξυ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - ΑΠΟΕΛ οπου για τους γνωριζοντες ο αγωνας διεκοπη λογω Διαιτητη αλλα και παιχτων του Απολλωνα,αλλα και οι οπαδοι του Αποελ δεν πηγαιναν και αυτοι πισω βαζοντας Φωτια στο γηπεδο.Αυτο λεγεται χουλιγκανισμος και η συμπεριφορα καποιων ανθρωπων εχει ξεπερασει επιτελους καθε οριο.Πως θα παμε μπροστα κυριοι;Eρωτω;Απαραδεκτοι διαιτητες ,παιχτες,φιλαθλοι ολα τα ειδαμε κυριοι εκεινο το βραδυ.Ευτυχως δεν θρηνησαμε θυματα στον αγωνα!!!Αισχος σε ολο του το μεγαλειο.Αυτα για να τα βλεπουν καποιοι που ωομιζουν πως εχουν τον ελεγχο για ολα τα θεματα στο Κυπριακο Πρωταθλημα που το καταντησαν αηδεια!

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2008


ΟΠΩΣ λεω παντα το αθλημα ειναι για ολους γυναικες και ανδρες εξου και η φοτο διπλα ,τι θα προτιμουσατε εν τελει να βλεπεται στα γηπεδα και να χαλατε την υγεια σας με καθε Μπενφικα ή Ρεαλ Μαδριτης ή ακομα και Ουντινεζε που δεν ξερουν να βαλουν εστω και ενα γκολ για νικη οταν τους βρισκεται η ευκαιρια?.
Πλεον καταλαβατε τι εχω να πω εμμεσως για τα χθεσινα μου πονταρισμα στα ματς.Παμε στα σημερινα που οντως εχουν καποια ουσια σημερα, και οι επιλογες μου με μια ματιαπου ειδα στο κουπονι του ΟΠΑΠ θα ειναι πολλες.
Εχουμε και λεμε, φουλ αγωνιστικες Ισπανιας,Ιταλιας και Ολλανδιας και 2 ματς απο Πρεμιερ Λιγκ.Νωρις νωρις εχουμε το Αγιαξ να αναμετραται στην εδρα του με την Φεγενορτ σε λιγοτερο απο μιση ωρα με το οβερ να ειναι πολυ πιθανο.Επισης στο Ιντερ -Εμπολι βγαινει το οβερ παλι αφου 6 παιχνιδια στην εδρα της εληξαν με οβερ!.Καλο εξισου ειναι και το διπλο της ΡΟΜΑ που αντιμετωπιζει εκτος την Σιενα που την κερδιζει καθε φορα εκει μεσα.Εξισου καλος ο ασσος της Λατσιο που πληρωνει καλα μιας και ειναι σε φορμα και υποδεχεται την Σαμπτορια στο σπιτι της.
Αυτες οι προτιμησεις μεχρι το απογευματακι μεχρι να μελετησουμε και τα υπολοιπα.
Θα τα ξαναπουμε σε ολιγες ωριτσες.Μεχρι τοτε καλα να περνατε.

UPDATE! ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΤΡΙΑΔΑ ΜΟΥ (ΒΛΕΠΕ ΔΕΞΙΑ)

ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΥΑΔΑ!