Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2008

ΠΡΟΤΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΣΩ ,θελω να τονισω πως βαζω αργα τα στοιχηματα για τον απλουστατο λογο πως οι τελευταιες ειδησεις για μενα για καθε στοιχημα ειναι πολυ σημαντικες.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ,οπως ειπαμε χθες πηγαμε ταμειο αλλα τα λεφτα που πηρα με ικανοποιησαν μια χαρα.Δεν εχω παραπονο κανενα .Εξαλλου οποιος παιζει πολλα και ρισκαρει ή τα παιρνει χοντρα ή τα χανει ολα.Εδω ομως σε αυτο το blog ειμαστε συνετοι αλλα οχι τσιγκουνιδες!.
Λοιπον χωρις να μακρηγορω μπαινω κατευθειαν στην αναλυση των αγωνων που με ενδιαφερουν σημερα και θα βαλω σε αυτους το πονταρισμα που τους αναλογει.
Σημερα εχουμε ενα ντερπι που 8α ρισκαρω στο να μπουν πολλα γκολ ,και φυσικα αναγερομαι στο Σεβιλλη - Μπαρτσελονα οπυ αναμενεται μεγαλο ματσ οπως παντα αλλωστε.Δεν ξερω τι επαθε η Μπαρτσα τελευταιως αλλα σημερα θα πληρωσει για ολα με το Οβερ να φτανει στην τιμη
@1,65 .Σε συνδυασμο με το οβερ της Αιντχοβεν -Χερενβειν που ειναι χαμηλο στο @1,45 αλλα να επαληθευει ειναι παρα πολυ μεγαλες οι πιθανοτητες.Ακομα ενα οβερ ομως για να κλεισω την τριαδα μου θα επιλεξω τον αγωνα Ρομα -Ρετζινα οπου αφηνει η αποδοση @1,50 και ειμαστε μια χαρα.Πολυ ωραια τριαδουλα και την συνηστω σε ολους.Καλη τυχη !
Για κατι νεοτερο θα υπαρξει ως συνηθως UPDATE με κοκκινα γραμματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: