Σάββατο 1 Μαρτίου 2008


ΓΙΑ ΣΑΣ φιλοι μου ,μετα απο 2ημερη απουσια απο το στοιχημα ειμαστε και παλι εδω μαζι για αναλυσουμε τα παιχνιδια που μας ενδιαφερουν σημερα.Αποψε εχουμε εξαιρετικους αγωνες απο ισπανια ,γαλλια αλλα και ολλανδια που θα μας καθηλωσουν.Aυτα τα ολιγα απο μενα σημερα δεν εχω να πω κατι καινουριο ή κανενα νεο.Οι προτασεις μουσ ε λιγη ωρα ανρτημενες στα δεξια της στηλης μου.

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2008
















ΝΟ ΒΕΤ ΣΗΜΕΡΑ.Καλησπερα φιλοι μου.Αυριο θα δουμε τι εχει το προγραμμα.Διπλα θα δειτε το πιο γρηγορο τραυματισμο σε ποδοσφαιρο.Αχ τι ανθρωπινα μυαλα υπηρχαν.Καποιος το ασθενοφορο ρε παιδια!
Αυτη η φωτογραφιουλα για καποιους που δεν εχουν χιουμορ και η ζωη τους ωομιζουν πως καταντα ανιαρη.
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ.

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2008



Kαλησπεριζω αγαπητοι μου φιλοι και αναγνωστες.Τα πραγματα ειναι απλα και εχουν ως ακολουθως,δεν ειμαστε πολυ τυχεροι στις τελευταιες μας επιλογες αλλα επιμενουμε με βαση την καλη μελετη.Η μερες ειναι στοιχηματικα δυσκολες και ειναι γεγονος πως κανω τα δυνατα δυνατα για να βγαλω τα καλυτερα σημεια που μπορω.
Σημερα ειναι καλη η ημερα με πολλα παιχνιδια αξιολογα κυριως απο ιταλια οπου εχουμε μια γεματη αγωνιστικη.
Ελπιζω πως με σωστη μελετη θα βγαλω καλα σημεια για να σας οδηγησω προς το ταμειο.

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2008


KAΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,χτες ειμασταν ατυχοι καθως δεν βγηκε η τριαδα μας και το μονο.Εσπασε αυτο ο Μιλτος και ηρθε διπλο με 0-1 και πηγε παραταση.Ε ρε τισου κανει η μπαλα Νικαει η μια στην εδρα της αλλης αν ειναι δυνατον.

Δεν περαζει ομως αυτα ανηκουν πλεον στο παρελθον ,καθως σημερα εχουμε ματσακια να ασχοληθουμε.Αγγλια δεν βλεπω να αγγιζω καθολου οποταν θα παμε με τα υπολοιπα ματσ.Γερμανια,ιταλια και Γαλλια το μενου.

Αυτα μεχρι στιγμης καλη τυχη ευχομαι.Στο πινακα μου δεξια θα εχω τις επιλογες μου!

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2008



KΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,οπως ξερεται δεν μας βγαινουν τα σαββατοκυριακα καθολου εδω και καιρο.Για αυτο τρωμε την μπαλα στα μουτρα καλη ωρα οπως ο φιλος μου στην φωτογραφια.Δυστυχως χασαμε για την Μαγιορκα χτες αφου τα αλλα δυο σημεια εχουν επαληθευει.
Γιατι ομως τετοια κακοτυχια δεν ξερω φιλοι μου ειλικρινα μιλαω.Για σημερα εχουμε ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ,ΓΑΛΙΑ,ΑΓΓΛΙΑ,ΓΕΡΜΑΝΙΑ 5 ματσ ολα κι ολα και με εχουν καθηλωσει στη μελετη.Λοιπον ναι εχουμε ψωμι σημερα και με σωστη μελετη θα νικησουμε το φιλο μας τον ΜΠΟΥΚ.
Βγηκε και ο προεδρος της Κυπρου τελικα ,για να δουμε τι θα προσφερει στο Λαο του ταεπομενα 5 χρονια.Αυτα φιλοι μου ραντεβου σε λιγο με τις επιλογες μου!

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2008


ΚΑΛΗΜΕΡΑ φιλοι αναγνωστες,σημερα εχουμε εκλογες οπου θα εχουμε επιτελους ενα εκ των δυο προεδρων εικονιζομενων Κασουλιδη και Χριστοφια να μας κανουν τους προεδρους.
Παρολο το μη πολιτικο προσωπο του blog αυτο ειναι το γεγονος της ημερας στη Κυπρο, το νησι που δεν θα δικαιωθει ποτε οσοι αγωνες και να γινουν.
Παω ομως και στα στοιχηματικα οπου σημερα εχουμε πολλες αγωνιστικες σε φουλ δραση σε ολη την Ευρωπη και εξω.
Ιταλια,Ισπανια ,ολλανδια, Ελλαδα εχουν πολλα ματς για να μας καθηλωσουν το διχως αλλο για οσους βεβαια εχουν την δυνατοτητα να τα παρακολουθουν και τηλεοπτικα οχι μονο ακουστικα οπως κανουν οι περισοτεροι και εχουν την ψευδαισθηση πως τα ξερουν ολα.
Οι επιλογες μου θα ειναι μετρημενες και παλι με δυαδα,τριαδα και ισως μονο αποδεκτο.
Αυτα φιλοι μου ,καλη ψηφο στους Κυπριους(τι καλη δηλαδη)τελωσπαντων και καλα να περνατε παιδια παντα με υγεια!
Ραωτεβου σε λιγη ωρα με τις επιλογες μου!