Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2008

ΤΡΙΤΗ ,22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008<ΣΤΟΙΧΗΜΑ>


Σε σταδιο White Hart Lane σημερα θα διεξαχθει ο ημιτελικος της Τοτεναμ κοντρα στην Αρσεναλ οπου μετα το 1-1 ηρθε σημερα ο επαναληπτικος για να δουμε πιοια ομαδα θα παει στο τελικο.
Επισης σημερα εχουν δυο κυπελλα απο Σκωτια και Φ.Α ΚΑΠ Αγγλιας ,ολλανδικο Ά κατηγοριας και φυσικα δυο παιχνιδια απο το ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ (ο αγωνας των αιγυπτος-καμερουν εχει ηδη αρχισει) και γυρω στις 21:00 θα εχουν δραση σε ολους τους αγωνες .

Χθες δεν τα πηγαμε καλα , η Λιβερπουλ παλι "εκαψε" κοσμο, ενω το μονο που καταφεραμε ειναι ενα προτιμωμενο σκορ στο 0-1 που εχει νικησει η Ακτη Ελεφαντοστου κοντρα στη Νιγηρια.

Σημερα θα αρχισω με τον αγωνα της Βιλεμ - Φιτεσε ο οποιος ειναι σχετικα δυσκολος αλλα μεγαλυτερες πιθανοτητες εχει η Φιτεσε η οποια ειναι πιο δυνατη και αηττητη εδω και 4-5 παιχνιδια με πολυ καλη φορμα και το κυριοτερο παιχτες που ξερουν να σκοραρουν.Διπλο λοιπον εδω με αποδοση απο τον ΟΠΑΠ 2,15.

Δευτερος αγωνας σημερα που ειναι εδω στα χαρτια μου ,φυσικα ειναι το ντερπι μεταξυ ΤΟΤΕΝΑΜ-ΑΡΣΕΝΑΛ που εχω αναλυσει πιο πανω, οι μικροι του ΒΕΝΓΚΕΡ εχουν πολλες πιθανοτητες σημαρα και θα τους εμπιστευτω στο να παρουν αυτη την νικη για το εισητηριο στο τελικο. Το διπλο απο τον ΟΠΑΠ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ @2,80 .

Τελος θα ηθελα να πονταρω σε ενα ακομα διπλο στο αγωνα Σουδαν-Ζαμπια ,μιας και το Σουδαν δεν φαινεται να εχει την σπουδαια ομαδα και να απειλησει ιδιαιτερα την Ζαμπια που παιζει μα αξιωσεις και ειναι καλυτερη. Η αποδοση του διπλου ειναι 1,95 @ΟΠΑΠ.


ΑΥΤΑ ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: