Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2008


ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ σε ολους τους αναγνωστες, χθες δεν ειχαμε καλα αποτελεσματα μιαςκαι με λαθος της αμυνας πληρωσε το Καμερουν που ηταν ελλειπεστατο σε παθος ενω οι Αιγυπτιοι ηταν το κατι αλλο.Εσπασε ομως και η τριαδα στην Εμπολι οπου ηλθε το αντερ.
Παμε ομως στα σημερινα μας ματς που αρχιζουν κατα τις 21:15 ,εχουμε απο Γερμανια,Αγγλια,Σκωτια και Γαλλια μας ερχονται τα παιχνιδια με ενα ελλειπεστατο κουπονι σε μια συνηθησμενη δευτερα.
Το ματσ κυριως ομως που τραβαει ολων τα βλεμματα ειναι αυτο της Αρσεναλ με την Μπλακμπερν που ειναι αγωνα κορυφης για τους κανονιεριδες οπου αν νικησουν θα ξεφυγουν απο το δευτερο διεκδικιτη τους που ονομαζεται Μαντσεστερ Γιουναιτεντ .Το μονο πιθανο σημειο που βλεπω εδω ειναι το Οβερ στο 1,65 απο το ΟΠΑΠ.
Επομενο ματς ,το Μπρεστ -Ναντ οπου εχουμε σχεδον ενα ντερπι οπως μας το σερβιρουν οι μπουκ αν και την Ναντ την θεωρω καλυτερη ομαδα και θελω να την δω σημερα να ξυπναει με ενα διπλο.
Με Σκωτια οπως γνωριζεται δεν ασχολουμε ποτε μου ,αλλωστε γιατι να το κανω τωρα ενω με τους Γερμανους τα εχω καλα ,μονο ποδοσφαιρικα εννοειται.Ααχεν με Κολωνια ενα ματσ δυσκολο και για τις δυο ομαδες αλλα πιστευω πως θα εχουμε νικητη!
Οι επιλογες μου θα ειναι σε λιγα λεπτα στο αριστερο μερος της σελιδας μου.Καλη τυχη σας ευχομαι.
UPDATE!!!TAMEIO ,BΒΓΗΚΕ Η ΤΡΙΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕ 194,4 ΑΚΑΘΑΡΤΟ ΠΟΣΟ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: