Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2008

KΑΛΗΣΠΕΡΑ,παιδες εχτες ειχαμε απουσια απο το στοιχημα ,οχι πως δεν υπηρχε κατι αξιολογο αλλα λογω υποχρεωσεων δεν ειχα απλα το αναλογο χρονο για να βγαλω και τα αναλογα στοιχηματα.
Σημερα εχουμε πολυ ωραια παιχνιδια με τον αγωνα κυπελλου Αγγλιας να ξεχωριζει οπου θα εχουμε μεγαλες συγκινισεις.Φυσικα ενα παιχνιδι σαν και αυτο οπως της Μαντσεστερ με την Αρσεναλ ειναι δυσκολα οποιαδηποτε προβλεψη αλλα κατι θα δωσω σε μονο σημερα.
Επομενο ματσ που τραβαει τα βλεμματα ειναι το ματσ Σαραγοσα - Μπαρτσελονα που ειναι σεφεστατα ενα ντερπι αν αναλογιστουμε οτι η εδρα της Σαραγοσα ειναι πολυ δυσκολη.
Επισημενω επισης και τον αγωνα Γιουβεντους - Ρομα ,αλλα και τον αγωνα Εσπανιολ-Σεβιλλης που ειναι βραδινα ματσ και θα μας κρατησουν σε αγωνια!
Πεφτουμε λοιπον με τα μουτρα χωρις να τα φαμε βεβαια ,στην μελετη μας και να δουμε σχετικα και αναλογα ποσα θα πονταρουμε και τι?. Θα τα πουμε σε λιγες Ωριτσες με τις επιλογες μου εκ δεξιον της Στηλης.Μεχρι τοτε καλα να παιρνατε!

UPDATE!MONO η Μαντσεστερ μας εκανε την χαρη,ταμειο με 60 ακα8αρτο κερδος!καλα ειναι δεν χασαμε πολλα.Παμε για αυριο με μπολικη ορεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: