Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2008


ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ,φιλοι μου καλοι και αναγνωστες του blog,οπως ολοι γνωριζεται εχτες ειχαμε και παλι λιγο πολυ εκπληξεις σε πολλα ματς.Το ρισκο που πηρα σε ομως σε διαφορα ματσ αξιζε εστω και λιγο.Παραξενευτηκα οπως πολλοι στον αγωνα Μονακο - Μπορντω οπου ειδαμε 6 γκολ στο΄β ημιχρονο και νικη της Μπορτντω, χασαμε για ενα την τριαδα που δεν μας εκανε την χαρη η Λανους να νικησει.Ενω στην δυαδα μας βγηκε η Σετουμπαλ που ηταν αουτσαιντερ και δε καταφερε να νικησει η βαλενθια.

Τι να το κανεις οπως το ατιμο ,αφου δεν μας ηθελε χθες.Παμε ομως στα σημερινα οπου εχει πεσει μελετη και στα σιγουρα θα εχουμε μια τριαδα και μπορει και ενα μονο αποδεκτο στο πινακα των επιλογων μας.
Ελπιζω σημερα να μην δουμε και παλι κατι σαν το σαββατοκυριακο και να τα παμε καλυτερα με περισσοτερη μελετη μιας και τα ματς ειναι λιγα και ετσι περιοριζομαστε σε λιγα ματς για να βγαλουμε το κατιτι μας δευτερα μερα.
Σημερα εχουμε ενα αγωνα ΄β Γερμανιας, ενα αγωνα ΄β Γαλλιας , ενα αγωνα Ά Πορτογαλιας και ενα αγωνα της Τσαμπιονσιπ Αγγλιας.Οι αγωνες θα αυτοι θα μας απασχολησουν μεχρι αργα το βραδυ στις 11-12 περιπου.
Αυτα μεχρι στιγμης παιδια,θα τα πουμε σε λιγη ωρα με τις επιλογες μου.Για επικοινωνια μαζι μου στελνετε E-mail στο: black_thriller@hotmail.com ή καντε με add στο msn messenger αφου πρωτα με ενημερωσετε μεσω E-mail.

Update!!Δυστυχως χασαμε στο 90 ΄ η Ναντ σκοραρε 2 φορες .Αν ειναι δυνατον λεω και ομως ειναι η μπαλα ειναι στρογγυλη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: