Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2008


KΑΛΗΣΠΕΡΑ σε ολους του αναγνωστες του blog, αισιως φτασαμε σε στην ημερα εναρξης των νοκ-αουτ αγωνων της μεγαλυτερης ευρωπαικης διασυλλογικης οργανωσης ,το CHAMPIONS LEAGUE οπου διεξαγεται σε ολη την ΕΥΡΩΠΗ σημερα.
Δυσκολα θα ειναι ολα τα προγνωστικα μας σημερα αλλα σας υποσχομαι να παμε σημερα ταμειο μιας και δεν εχουμε παει εδω και δυο μερες.Καταρχην να αναφερθουμε στους αγωνες οι οποιοι ειναι 4 σημερα και ειναι :

1.ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΙΝΤΕΡ
2.ΣΑΛΚΕ -ΠΟΡΤΟ
3.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΤΣΕΛΣΙ
4.ΡΟΜΑ-ΡΕΑΛ
ΣΙΓΟΥΡΑ ολος ο σωστος ελληνικος φιλαθλος ειναι με τον ολυμπιακο οπου ειναι η μονη ομαδα τα τελευταια χρονια που εχει καταφερει να περασει απο τους ομιλους.Γιατι οχι λεω εγω να μην ειμαστε αφου ο Ολυμπιακος παρολο που παιζει μια ΤΣΕΛΣΙ γεματη μπορει να κανει το μπαμ στην εδρα του.Γιατι ακομα και οι μπουκ εχουν χαμηλο τον ασσο απο οτι τον ανεμενα να πω την αληθεια.Το Χ ομως παιζει παρα πολυ στον αγωνα και ελπιζω να μας το χαρισει η ελληνικη ομαδα.
Στον αγωνα Λιβερπουλ με Ιντερ δεν πιστευω στην ομαδα του Ραφα Μπενιτεθ να αναστηθει σημερα κοντρα στην Ιντερ και το διπλο ειναι σε εξαιρετικη αποδοση κατα την αποψη μου.
Ο επομενος αγωνας Σαλκε -Πορτο και αυτος με οδηγει σε μια ισοπαλια καθως η σαλκε εχει κενα και αν σκοραρει πιστευω θα ισοφαριστει ευκολα .
Στη Ρωμη η Ρωμαιοι κοντρα στη βασιλισσα και εκει δεν θα εχουν δυσκολο εργο με την ΡΕαλ να παρατασσετε με δυναμικο σχημα .Βλεπω επισης το χ να παιζει αρκετα.

Σε λιγη ωρα θα δειτε τις επιλογες για σημερα με συνετο πονταρισμα παντα.Καλα να περνατε μεχρι εκεινη την ωρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: